tag:blogger.com,1999:blog-7356561044502896551.post8272676888776047733..comments2023-10-21T10:51:39.782+03:00Comments on Filizimsi...: Haşhaş Ezmeli Çökertmeflzpinkhttp://www.blogger.com/profile/10989798659085917034noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7356561044502896551.post-46908907036644907142012-12-31T08:28:10.340+02:002012-12-31T08:28:10.340+02:00Secil; haklısınız, makinada aynı malzemelerle bile...Secil; haklısınız, makinada aynı malzemelerle bile aynı sonuç elde edilemiyor. Suyun sıcaklığından, mayanın/unun tazeliğine kadar değişik etkenler var. O yüzden ekmek işine ara verince biraz bocalıyorum ben..<br />Ama bu haşhaşlı çörek işini ne yapıp edip başaracağım :))<br />Kayınvalideniz en kısa zamanda iyileşir umarım...flzpinkhttps://www.blogger.com/profile/10989798659085917034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7356561044502896551.post-61998660281772467742012-12-31T01:34:12.809+02:002012-12-31T01:34:12.809+02:00Ben bu ekmek makinalarını anlamıyorum, normal stan...Ben bu ekmek makinalarını anlamıyorum, normal standart yaptığımız ekmekler de bazen aynı şekilde sonuçlanıyor..<br />Sanırım hamuru ağırlaştırdığı için fırında daha düşük bir sıcaklıkta kabartıp, yüksek ısıda kızartıp çıkarsak tutturabiliriz :)<br />Haşhaşlı çörek için benim tek umudum müstakbel kayınvalidem :) İyileşip yaparsa, ben de yanında durup öğrensem bile şehrimde haşhaş ezmesi bulamam sanırım :ssecilgilhttps://www.blogger.com/profile/14479746844105895862noreply@blogger.com