Sayfalar

7 Mart 2013 Perşembe

Desteksiz Atınca...

Akşam evi dağınık görünce sinirlendim. Eylül'e "oyuncaklarını toplamazsan, ben hepsini toplayıp camdan atacağım" dedim. Oyuncakları toplamış, ev ayakkabıları hala ortada "onları da topla yoksa onları da atarım" dedim. Az sonra yanıma geldi, (tehditle de olsa) hepsini toplamış. "Elini, ağzını yıkadın mı?" dedim, bıyık altından gülerek "yıkamadım, şimdi de beni atacaksın mi camdan?" dedi :))
Aklıma yazdım, buraya da yazayım "gaza gelip seçim vaadi gibi tehditler savurmayacağım" :)
 
 
Fotoğrafsız yazı yazmayı sevmiyorum :) Oyuncak toplama konusunda Burcu kitaplarının çok faydasını görmüştük aslında. Tavsiye ederim Burcu ve Alper serilerini çok seviyor Eylül (4 yaş)...
 

5 Mart 2013 Salı

PTT Kargo Kitap Kampanyası

 
Kaynak
 
 
Durumdan haberdar olanlarınız vardır. PTT Kargo kişisel kitap gönderimlerinde indirim yapıyor; bir kitap  2,5 TL, çoklu gönderimlerde de % 50 indirim var. (Ayşım sayesinde öğrendim, teşekkür ederim :))
Ben geç haberdar oldum. Açıkçası mesai saatleri içerisinde kargoya gidemediğimden PTT'yi pek tercih etmiyordum. Kitap takası yaparken özellikle PTT ile gönderme kararı almıştım, astarı yüzünü aşmasın diye :)
Bugün PTT kargoya giderken eşim içine doğmuş gibi "bir de bizim kampanyadan haberimiz yok derlermiş" dedi :) Ve kargo görevlisi kampanyadan haberdar değildi! "Ben 20 yıllık gargocuyum, öyle bişey yok "dedi :) İkna edemedim tabi..
Ben de Müdürle görüştüm, izah ettim. "Ben bir bakayım" dedi. 10 dakika sonra PTT'nin web sitesinden ilgili duyuruyu göstermek için tekrar gittiğimde "Evet varmış öyle bir kampanya, bizim haberimiz yokmuş" dedi. Kampanya bir sene önce başlamış ama bu süreçte kimse bu indirimi talep etmemiş anladığım kadarıyla (ya da görevliyi ikna edememiş). Bu seferlik faydalanasam da bir sonraki gönderimimde geçerli olacağını umuyorum...
Söz konusu indirimi hatırlatmak, uygulamadan habersiz şubeler olduğunu belirtmek istedim...
 

4 Mart 2013 Pazartesi

Kitaplar

Kontes, kitapların fotoğraflarını ekliyorum...




Haftasonu...

Haftasonu yine arabayı servise bırakacağımız için düştük yollara..Tabi bir yandan da bahanemiz oldu gezmek için. Güle oynaya gidip, bolca koşturup, her zaman ki gibi Eylül'ün mızmızlanmaları eşliğinde uyuklayarak döndük..
 

 
Eylül'ün mutfak önlüğünü dikmiştim, fena olmadı :) Ufak süslemelerle dikiş izlerini kamufle edip kendi önlüğüme başlayacağım..
 
 Konya'da dededen, dayıdan ve Eylül'den saz dinledik :)
 
 Köye kadar uzanıp memlekete baharın geldiğini gördük, iki kuzuyu yanyana getirdik :)

Gladyatör olup oyuna doyduk,  bu küçük hanımla da prova yaptık :)
 
Okuduğum kitap (Bir Daha Bak-Jodi Picolut) çok heyecanlı ama ona pek zaman ayıramadım haliyle. Sadece giderken yolda -güneş batmadan önce görebildiğim kadar- okudum. Dönüşte yorgunluktan sızmıştım zaten...
Ama kendi kitabım yerine bolca masal okudum, boyama yaptım, savaş oyunu, şirinlerle evcilik ve monopoly oynadım :)
 
İşe dönüşte masamda beni bunlar bekliyordu;
 
Merve'den gelen kitaplarım :)
 
 
Kitabı falan boşverin ; çiçek kokulu, bol uykulu bir hafta olsun...:)