Sayfalar

3 Eylül 2013 Salı

Alışveriş (1. Kısım)

Onbeş gündür yolunu gözlediğim siparişlerimin bir kısmı Çin'den geldi :)
 
Aslında taa Çin'den incik boncuk almak hiç aklımda yoktu.
Daha önce Lidyana'dan falan alıyordum birşeyler, ama istediğim orjinal/tasarım ürünleri bulamıyordum veya bulunanlar da çok pahalı oluyordu. Uyduruk bir yüzüğün adı tasarım olunca fiyatı da 40-50 liraya çıkıyor!!
Bloglarda gezinirken yabancı bir siteye denk geldim, çok hoş ürünler vardı ama fiyatlandırma pound üzerinden olunca pek bir avantajı kalmadı.
Eşime anlatınca onun daha önce elektronik alışverişi yaptığı sitede de ilginç takılar olduğundan bahsetti. Ve ben http://www.buyincoins.com/ 'te kendimi kaybettim :) 
 
Siparişler ortalama iki haftada geliyor ve ilk kısmı dün geldi.
 
 Kolyeler düşündüğümden daha büyük ama malzemesi kaliteli. Büyük baykuşu evde aksesuar olarak kullanmak istiyorum, robot da yeğenime gidecek :)

 Kitap ayraçlarından birisi, oldukça zarif. Keşke birkaç tane alsaydım dedim, hediye ederdim...

 Cicili bicili olduğu için aldığım saat...

 Küpelerin bir kısmı...En sevdiğim aksesuar küpe olduğundan siparişin büyük kısmı küpelerden oluşuyor :)

 Eylül'ün kalemi ve kalemliği. Aslında çanta da gelir diye ummuştum ama diğer kargoya kalmış. Umarım beklediğime değer çanta...


 Uzun zamandır ihtiyacım olan küpe standına da kavuştum. Gerçi yeterli gelmedi ikişer ikişer taktım ama yine de masamı toparladı.

Yüzüklerim...
Kedili olana bayıldım :) Baykuşlu olan da kolye ile takım. Malzemeleri umduğumdan çok daha iyi. Tek sorun yüzüklerin halkası oldukça küçük, ben risk almayıp sadece ayarlanabilenlerden seçmekle iyi yapmışım. Sağdakini çok beğenmiştim ama ayarlayıp takınca parmağımın ancak yarısını kaplıyor :(
Eylül'e kaldı artık...
 
Yüzükler minikken küpeler de düşündüğümden çok büyük!! Zannımca bu Çinlilerin elleri küçük ama kulakları büyük ;)
 
Ve akşam kahvesi...
 
Ben postu yazarken diğer kargo da geldi :)
Artık onlar da yarına kalsın.