Sayfalar

6 Ağustos 2014 Çarşamba

Beş Parasızdım ve Katilimi Arıyordum

Upuzun bir aradan sonra kitap yazısıyla dönebildim, en son 17 Nisan'da kitaplardan bahsetmişim, zaten doğum iznine ayrılınca da okumak bir hayal oldu.
Ara ara elimde sürünen kitaplar olsa da doğru düzgün okuyup bitirebildiğim ilk kitap Beş Parasızdım Ve Katilimi Arıyordum oldu.



Kitabı ismi ilginç geldiği için seçmiştim, yayınevi KırmızıKedi olunca gönül rahatlığı ile atmıştım sepete. Gelin görün ki kitap tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. 'Yeni başlayanlar için polisiye' ayarında, kalbinizi yormamak için sıfıra yakın aksiyon-gerilim içeren, pat diye nihayete eren bir kitap. Ayrıca kitap bir devam kitabıymış, tembellik edip kitabı fazla araştırmayınca fark edememişim, hoş konu itibariyle de öyle bir eksiklik fark etmedim ama. İlk kitabın ismi Beş Parasızdım ve Kadın Çok Güzeldi imiş, yazarın anlatımını beğenmesem de dikkat çekici kitap isimlerine sahip olduğu bir gerçek. Neyse pek bir kaybım yok gibi çünkü ilk kitabı okumuş olsaydım da ikinciyi alma gafletinde bulunmazdım herhalde, bu durumda iki kitabın fiyatını karşılaştırınca 2-3 TL kardayım :) Eee artık resmi olarak 'evhanımı' olmama sayılı gün kaldı (Ücretsiz iznim başlayacak) azcık da ekonomi yapayım di mi ? :))



Kitabın tek güzel yanı KırmızıKedi'ye özgü renkli kapak ve iç kapak, okurken insanın içi açılıyor...

Artık uykusuzluğa yavaş yavaş adapte olunca kitaplara da alıcı gözle bakar oldum, yeni kitap yazılarıyla dönebilmek dileğiyle...