Sayfalar

8 Haziran 2015 Pazartesi

Abim Deniz...



Neredeyse altı ay önce başladım okumaya, belgesel nitelikli olduğu için farklı kitaplarla birlikte okudum. Hikaye ilerledikçe 'bilinen' sona yaklaşmaya ürktüm, hem birinci ağızdan dinlemek hem de bu konuda hiçbirşey duymaktan çekindim.
Kitap hakkında uzun uzun yazmak istemiyorum, kitabı son sayfasını okuyup kapattığımda kendimi en çok Mukaddes Hanım'ın yerine koydum. 



Deniz en sevdiğim isimlerden birisidir...

5 yorum:

2cocukluhayat dedi ki...

Spoıler verseydin bari Filiz hep raflarda gördüğüm ama çekindiğim bi kitaptı.
Neyse yorum yapmamışsın iyi hoş da bari 5 üzerinden kaç onu söyle :)

flzpink dedi ki...

Kitapta anlatılanlar/yaşananlar aşikar olunca pek spoiler verilecek tarafı yok arkadaşım. Deniz Gezmiş'İn hayatını kardeşinin anlatımıyla ara ara da farklı şahitlerden dinleyebiliyorsun.
Biz yakın olsak kitapları değiş tokuşla okurduk ne güzel :)
Aslında okumak istediklerimizi listeleyip (PTT kargoyla) birbirimize ödünç verebiliriz...

2cocukluhayat dedi ki...

Ah arkadaşım teşekkürler iyi olurdu ama çok pis bi huyum var kitap konusunda bi kitabın kapağını illa ilk ben açıcam benim olacak. Çantamda taşırken dahi bez bi çantam var onda taşıyorum. Sayfaları yıpranmasın diye. Başkasının olunca okuduğum kitaplarda aklım kalıyor çok sahipleniyorum. Mesela kütüphaneden kitap alanlara hayranım bir çok kez ellendiği için sayfaları çevirirken kokuyormuş gibi geliyor napıyım ya kötü bi huy belki tabi bu beni maddi açıdan da etkiliyor ama alıyorum koyuyorum misler gibi kütüphaneme napayım :))
İmza zaman geçtikçe piskopatlaşan arkadaşın...

flzpink dedi ki...

Kitap konusunda ben de hassasım da (çanta içinde ayrı bir kapta taşımak, üzerinde yazı vs yazmamak) ama kütüphane kitaplarını seviyorum ben. Hatta biraz eskiyse kokusunu daha çok seviyorum pis miyim neyim ;))

2cocukluhayat dedi ki...

Sen eskiden de kütüphaneden çok alırdın.
Pis demeyelim biz buna eski bir alışkanlık deyip geçiştirelim ;)