Sayfalar

8 Şubat 2012 Çarşamba

Yedi adımda Filiz..

Bu mim işine ilk girişim. selinka 'dan geldi mim; hakkımda yedi gerçek
(niye yedi bilmiyorum ama yedi madde deyince benim aklıma direkt HACCP İlkeleri geldi :)...


  • Tanıştığım insanlarda oluşturduğum ilk izlenim hep aynıdır; soğuk, suratsız, mesafeli..Sadece bir defaya mahsus görüştüğüm insanlar beni öyle bilmeye devam eder, 2-3 kez daha görüştüklerim de aslında hiç de göründüğüm gibi olmadığımı söyler. Karşımdakinin kendini cümleye hazırlayışından anlarım, geliyordur "aslında soğuk ve suratsız değilmişsin" :)
  • Klasik bir ikizlerim. Sağım solum belli olmaz, neşe saçarken bi bakmışsın diplerde gezerim. Çok konuşurum ve bazı kişilerle birlikteyken hep ben konuşurum.Kullandığım, okuduğum, izlediğim, yediğim şeyleri begenmişsem mutlaka birilerine tavsiye ederim..
  • Simetrik, geometrik şekilli, çift sayılı şeyleri severim. Asal sayılara gıcık olur, elimde bıçak varsa yiyeceklerimi karelere üçgenlere bölerek yerim...
  • Elimde sayılabilecek birşey varsa, kaç tane olduğunu tahmin etmeye çalışır, çevremdekilere de sorar sonra da üşenmeden sayarım :)
  • Türk kahvesini çok severim, telvesini de hiç bırakmayacak şekilde içerim, bırakana da kahveyi heba etmiş gözüyle bakarım. Evdeyken babam kahvenin telvesini içmeme kızardı, fincanımı mutfağa götürür gizlice kaşıklardım :) (Bu arada Allah Shazilliyi bulandan razı olsun)
  • Abur cubur severim, yeni çıkan çikolata vs'yi muhakkak alır denerim. Eti Cin ve Eti Puf değişmez favorilerimdir..Mesela cips gibi çikolata çıkmış, bitterini mutlaka yiyin:))
  • Kitaplarım çok kıymetlidir. Altının çizilmesine, sayfasının kıvrılmasına ve de kağıda bişeyler yazılacağı zaman kitabımın üstünde yazılmasına çok kızarım. Emanet verdiğim kitabın kapağında yazı izi var mı diye bakarım.Kitaplığımın düzeninin (ya da düzensizliğinin) değiştirilmesine, kitaplığa alakasız eşyalar koyulmasına sinir olurum, cıngar çıkarırım..
  • Elmaya bayılırım. Sabah, akşam, gece yarısı, aç-tok karna elma yerim. Kabuğunu özenere soyar, ikiye bölüp içindeki karpeli (çekirdek yuvasını) şekline uygun olarak çıkarırım. Özenmeden elma soyan birisini izlemeye bile dayanamam, elinden almak kendim soymak isterim..
  • Yazınca daha iyi anladım; ne gıcık biriymişim..:)
Dur ben de yazayım bişeyler diyeniniz varsa buyursun...:)

3 yorum:

Adsız dedi ki...

SELAM,
HEM BURÇTAŞIM HEM HEMŞERİM HEMDE BLOGER ARKADAŞIM BENDE BEKLERİM SEVGİLER

flzpink dedi ki...

Ne güzel hem hemşehri hem de ikizler:)
Hoşgeldin...

Adsız dedi ki...

benimde kızkardeşim ikizler seni okurken o aklımda dolaştı canım:)))
cok güzel ve şanslısın 144 kişinin icinde sana ve digerlerine düştü:))))
bence hediye cekiişlerine gir sevgilerimle :))))