Sayfalar

12 Mart 2012 Pazartesi

Siliniş

Elimdeki son Tess kitabını da bitirdim.



Siliniş
Rizzoli-Isles serisine ait bir kitap daha. Bu kez klasik bir polisiye olmuş. Cerrah ve de Çırak'ın konularına dayanarak daha kanlı, cesetli, gizemli bir kitap bekliyordum ama Millenium serisi benzeri olmuş..
Jane çoluk çocuğa da karışınca tempo biraz düşmüş, psikopat katillerin favorisi olmaktan da çıkmış..(Bebek kısmını spoiler kabul etmiyorum artık çünkü zaten Jane önceki iki kitap boyunca hamileydi. Müjdeler olsun ki doğurdu, nur topu gibi bi kızımız oldu :))
Bence Tess doktorluğunu ilk kitaplarda gösterip yeterince kesip biçtirdi, geriye klasik polisiyeler kaldı..Kitabın kapağına da takıldım biraz, klasik polisiyeye neden enfejtörlü kanlı falan bir kapak yapmışlar ki? Cerrah gibi bir konuya hevesleniyor insan..(Kulağa psikopatça gelse de heveslendim evet :))
Peki kitap sürükleyicimiydi, kesinlikle! Bir çırpıda okunuyor mu, kesinlikle!
Tess Gerritsen'in bundan önceki kitaplarını okuyanlara "sakın okumayın" desem de (ki böyle birşey demiyorum zaten), Tess'in temposuna alışanlar okuyacaktır mutlaka:)
O yüzden okuyun :))
Şimdi Mefisto Kulübü
Ruh Koleksiyoncusu da edinilmeli, okunmalı...

4 yorum:

Kitap Cumhuriyetim dedi ki...

Haklısın konu itibariyle Rizzoli-İsles serilerinden biraz farklıydı ama yine güzel bir kitapdı.

flzpink dedi ki...

Kitaplar bitince bir de Rizzoli-Isles'in dizisine mi göz atsam acaba?

Judy Abbott dedi ki...

bu kitaptan itibaren maceranın odağına yine rizzoli geçiyor, ben de mutlu oluyorum.
dizi kitaplardan çok farklı, neredeyse komedi, ama ben çok seviyorum:)

flzpink dedi ki...

Aslı; bugün ben de başladım diziye, biraz yüzeysel geldi tabi.Hatunlar pek hayal ettiğim gibi değil ama Warren Hoyt'u çok beğendim:)