Sayfalar

17 Aralık 2012 Pazartesi

Kütüphane Ganimetleri 2

Aldığım kitapları bugün kütüphaneye iade etmem gerekiyordu. Geçen haftanın iş yoğunluğu, haftasonu Antalya/Konya derken Murat Gülsoy'un kitabını daha bitiremedim, Eco'ya zaten sıra gelmedi. Eco-Prag Mezarlığı'nın biraz ağır geleceğini tahmin ederek sona bırakmıştım, "söz tekrar gelip seni alacağım" diyerek iade ettim. Yarım olan kitabımın da süresini uzattım.
Diğer ganimetlere gelince (bu sefer öğle arası gidebildiğim için koşar adım seçtim kitaplarımı, halbuki raflar dolu doluydu, geçen sefer görmediğim bir sürü kitap vardı ve hatta suratsız memure yerine sorduklarıma gülümseyerek cevap veren bir görevli beyefendi vardı)
Neyse şöyle bir "ortaya karışık" yaptık :)

 
Ateşböceği Yolu; kitapçılarda, internet sitelerinde ve bloglarda hep gözüme ilişen bir kitap,
 
İskender; artık sevmediğim E.Şafak'ın tantanası bol kitabı. Çıktığı dönem ısrarla almadım-okumadım. Hala da alıp para vermek istemiyorum. Bakalım nasıl bir kitap. ("Alıp okumam" düşüncesini " emanet alır okurum ama blogda yazmam" aşamasına getirdim ;))
 
Örümcek; eşimin seçimi...Ne kitabı ne de yazarını daha önce duymadım. Gerilim romanı olduğu için aldım, zaten Altın Kitaplar'dan da fazla bir beklentim yok. (Umarım beni yanıltır.)
 
Bol kitaplı bir hafta diliyorum...
 

9 yorum:

kontes dedi ki...

Aaa Altın Kitaplar iyidir aslında. Tüm King'ler Christie'ler ondan çıkma :)
Neden beklentiniz yok, merak ettim :)

flzpink dedi ki...

Kontes; Altın Kitaplar'dan en son Çatı Serisi'ni okumuştum, çok kasvetliydi ve bunaltmıştı beni, ön yargım ondan biraz da. Ama Agatha Christie kitaplarını düşününce haksızlık etmiş olabilirim :)

acemi blogger dedi ki...

Gerilim kitaplarını sevemedim gitti. Elif şafağı bende sevmiyorum. Belki emanet alırım ama bu aralar değil. Daha çok okumadığım yazarlara öncelik tanıyacağım. Ateş böceği yolunun yorumunu bekliyor olacağım. Keyifli okumalar.

Kitap Cumhuriyetim dedi ki...

Ateş böceği yolu çok iyiydi be,size de bol kitaplı günler..

flzpink dedi ki...

Acemi Blogger; gerilim kitapları favorilerim arasında benim, seviyorum kştaba kapılıp gitmeyi :)

flzpink dedi ki...

Kitap Cumhuriyetim; Ateş Böceği Yolu'nu merak ediyorum, öncelik onun olur herhalde ;)

flzpink dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
sevda s. dedi ki...

Ben de liseye giderken bir kütüphaneye üyeydim, yeni popüler kitaplar herşeyi buluyorduk. Belediye kütüphanesi idi, belediye değişince kütüphane de gitti :( Çok şanslısın. Seçtiğin kitaplarda çok güzel

flzpink dedi ki...

Sevda, ben de kütüphaneden fazla bir beklentim olmadan gittim ama düşündüğümden çok daha donanımlı çıktı. Yakınlarında bir Halk Kütüphanesi varsa sen de şansını deneyebilirsin :)