Sayfalar

18 Ocak 2013 Cuma

Piruze

Kitabı Sinan Akyüz ismini defalarca duyduğum için seçmiştim, diğer kitaplarının isim ve kapaklarını görünce bu kitabı almak daha mantıklı gelmişti.
Gel gör ki kitap saçlarımı ağarttı resmen. Hem konunun 'çıkmazda' oluşu, hem anlatım şekli/dilini sıkıcılığı nedeniyle zar zor okudum diyebilirim. Sırf yarım bırakmamak için (kütüphaneden süresini de uzattırarak) bitirdim..
Uzun uzun yazmaya bile üşeniyorum. Ben bu kitabı sevmedim kardeşim!


4 yorum:

Seyhan dedi ki...

bende başladım ama 40 sayfa zor okudum çok sıkıcı geldi oysa ki incir kuşlarını sevmiştim. Ona güverek aldım zaten bitirirmiyim bilmiyorum. Araya başka bir kitap soktum :)

flzpink dedi ki...

İncir Kuşlarını çok görüyorum bu aralar ama bu kitaptan sonra pek Sinan Akyüz görmek istemiyorum.
ilk 40 sayfada sıkılmışsınız ya kitabın son 40 sayfasına kadar aynı sıkıcılığın devam ettiğini söyleyeyim :)
Dursun bir köşede, kitapsız kalırsanız okursunuz...
Ufaklığı öpün benim için :)

T. Yıldız dedi ki...

Çok kendini beğenmiş, bir havalara girmiş durumdayım da şu an; ne yorum yapsam bilemedim =P
Şaka bir yana, kitapları yarım bırakabilmek konusunda çalışmamız gerek sahiden. Hani ne bileyim, ileride açılacak ancak girizgahı zorlu kitapları falan değil de, böyle baştan sona "Ben bunu niye okudum?" diye sorduracak kitapları yarım bırakabilmemiz gerek ki diğer kitaplara zaman kalsın. Haksız mıyım?

flzpink dedi ki...

Evet Tankut Sinan Akyüz konusunda haklı çıktın :)
Ben çook bunalmadığım sürece kitabı yarım bırakmak istemiyorum. Garip bir suçluluk duygusu oluşturuyor ben de. Bir de son 100 metrede açılanlar var, onları da yakalama şansım kalmıyor.
Haa yarım bırakıp rahatladığım kitaplar da yok değil..Milletin bayılartak okuduğu Bir Gün bana bir asır gelmişti, bir de Yüzyıllık Yalnızlık var...
Neyse Sinan Akyüz okumamak için geçerli bir deneyim edindim. Hiç kitabını okumadan yazar hakkında fikir sahibi olunmuyor bence..