Sayfalar

12 Mart 2013 Salı

Bir Daha Bak

Kütüphane ganimetlerinden...
İkinci Jodi Picoult kitabını da okumuş oldum ve aklımdan geçen yazarın tüm kitaplarını okumak:)
 
İlginç bir kurgusu vardı kitabın, zaman dilimleri içinde gidip gelen, olayları farklı kişilerin gözünden anlatan, yer yer fantastik unsurlar içeren, oldukça sürükleyici, sürpriz finaliyle de son noktayı koyan bir kitap..
Bu aralar işlerimin yoğunluğu, evde Eylül'ün sürekli memnuniyetsizliği ve bana düşkünlüğü, haftasonlarının da anne ziyaretlerine ayrılması neticesinde ben kitabımı huzur içinde okuyamadım. Yolda yarı karanlıkta, gece telefon ışığında, Eylül' uyuturken parça parça okuyabildim. Konu ilginç ve merak uyandırıcı olduğu için aklım hep kitaptaydı :)
Nihayet haftasonu Antalya dönüşünde okuyup bitirebildim..

 
 
Gördüğüm kadarıyla J.Picoult okuyan hemen herkes memnun, ben de özellikle Bir Daha Bak'ı okumanızı tavsiye ediyorum. Benim gibi kütüphaneden de ödünç alabilirsiniz, aklınızda bulunsun :)
 



9 yorum:

Jane dedi ki...

Sayende okunacak yazarlarım arasına bir tane daha ekledim canım. Jodi'yi hep merak ediyordum zaten. Senin bu yorumundan sonra kesinlikle okuyacağım. Teşekkürler. ;)

Kitap Eylemi dedi ki...

çok çok iyiy ama çok tanınmamış yazar bence süper ötesi yazıyor...

flzpink dedi ki...

delikitap, Bir Daha Bak'tan başlayabilirsin okumaya, pişman olmazsın :)
Sevgiler...

flzpink dedi ki...

Kitap eylemcisi, ön plana çıkan bir çok gerilim yazarından daha başarılı bence. Bloglarda sık görüyorum artık J.Picoult kitaplarını ama satış sitelerinin/yerlerinin henüz haberi yok gibi :))

flzpink dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
gonca keskin dedi ki...

ben sadece kızkardeşim için kitabını okumuştum .sanırım onun tarzı farklı diğer kitaplarından.
Paylaşımınız bu açıdan bana çok faydalı oldu, yazarın tarzını merak ettim,gerilim okumayı severim çünki , teşekkürler ;)

flzpink dedi ki...

Gonca Hanım, Kızkardeşim İçin'i henüz okumadım ama daha dramatik bir öyküsü olduğunu duymuştum.O da okunacaklar listemde.
Bir Daha Bak gizemli bir kitap, gerilim dozu Tess Gerritsen kitapları kadar olmasa da heyacanını kaybetmeyen bir hikayesi var. Tavsiye ederim, denk gelirseniz okuyun...
Sevgiler :)

Kitap Cumhuriyetim dedi ki...

Bu tarz kitapları herzaman sevmişimdir.Tanıtım için teşekkürler.Aklımda bulunsun..

flzpink dedi ki...

Kitap Cumhuriyetim; rica ederim :)