Sayfalar

27 Mayıs 2017 Cumartesi

Lucky

Bir köpek düşünün, hayatına girdiği herkesin kaderini değiştiren, arkasında gözü yaşlı sahipler bırakan, minicik haliyle tilkilerin elinden kurtulan, katiyen arabanın arka koltuğuna oturmayan, kıça vurup kaçmaca oynamaya bayılan, kırılınca küsen, küsünce her yerini itinayla çişe bulayan, meraklı, akıllı, şanslı...
Sezgin Kaymaz ilaç prospektüsü yazsa severek okurum ama gelin görün ki tüm kitapları bir sepette toplayıp almak ekonomik olarak zorlayıcı. O yüzden damla damla besliyorum kendimi, iki üç alışverişte bir doz Sezgin Kaymaz :)
Lucky yazarın şimdiye kadar en çok methedilen kitabı. Kitaba başlarken aldığı övgüleri boşa çıkarmayacağından emin olabilmek ayrı bir zevk...
Yine bol ve renkli karakterler, kıyıya köşeye gizlenmiş şiveli cümleler, milletvekilinden kerhane patronuna, taksicisinden veterinerine binbir çeşit insanla tanışacaksınız.
Sonlara doğru biraz burnunuzun direğini sızlatacak ama garanti veriyorum Lucky'i çok ama çok seveceksiniz...

3 yorum:

2cocukluhayat dedi ki...

Öyle ballandıra ballandıra anlatıyorsun ki Sezgin Kaymaz'ı ona bir şans daha veresim geldi Filiz ;) Ama henüz hangisiyle şans vereceğime karar vermedim. İlişkimizi zamana bıraktık biraz :))

flzpink dedi ki...

Ya bi aranızı yapamadım Sezgin Kaymazla :)
Bakele ile başla arkadaşım, daha da sevmezsen söz bir daha ballandırmayacağım ;)

2cocukluhayat dedi ki...

Tamam anlaştık "Bakale" ile son bir şans vericim ;)