Sayfalar

6 Mart 2012 Salı

İkiz Bedenler

Tess Gerritsen bu işi iyi biliyor...Soyismine yakışır bir şekilde okuru gerim gerim geriyor:)
Üst üste okumuyorum Gerritsen kitaplarını çünkü o zaman ipin ucunu kaçırıyorum. Aralara serpiştirerek okuyorum, ne zaman okuma tempom yavaşlarsa araya bir Tess Gerritsen  kitabı alıyorum, bir nevi katalizör benim için :)
İkiz Bedenler kurgu olarak Cerrah'tan sonra en beğendiğim kitap oldu. Okurun beklediği üzere hikaye farklı kollardan ilerliyor. Heyecanın dozu hiç azalmıyor, konunun bağlanışı da pat diye iki sayfada olup bitmediği için, oldukça tatmin edici bir kapanış oluyor.
Spoiler korkusu ile konuya değinmiyorum ama söylemeden edemeyeceğim; Rizzoli'nin yerinde ben olsam pat diye doğurmuş, Maura'nın yerinde olsam da rahibeliğe geçiş yapmıştım...
Neyse artık vuslat başka bahara, daha okunacak kitap var nasıl olsa :))
(Rizzoli-Isles Serisi devam ediyor mu bilmiyorum, süpriz olacak artık)


6 yorum:

Unknown dedi ki...

mrw: biz de aldık seriyi ama daha başlayamadık okumaya, sıra gelmiyor ki bir türlü.. şimdi hafta sonu bir de bursa kitap fuarına gideceğiz yine alışlar devam, bir de okumak lazım bu alınanları :)

Tess Gerritsen'ler başarılıymış evet, bir de seriyi ara ara okumanız çok iyi, diğer türlü gına geliyor insana.

keyifli okumalar..

flzpink dedi ki...

Ben de Antalya'daki kitap fuarına gitmeye niyetlenmiştim ama kar engeline takıldım.Sizin izlenimlerinizi okurum artık :)
Tess Gerritsen okuyanı memnun ediyor fazlasıyla, bir önce okumanızı öneririm..

Kitap Cumhuriyetim dedi ki...

Evet süper bir Gerritsen kitabıydı.Ölüler Kraliçesi Maura'nın kardeşi ve annesinin ortaya çıkması.Maura'nın ikiz kardeşinin öldürülüp evinin yakınlarında bulunması.Sapık bir katil daha ne olsun...

Begonvilli Ev dedi ki...

Bu kitabı bir kaç kişi tavsiye etti. Mutlaka okuyacağım.

Judy Abbott dedi ki...

malum sebepten ötürü Janecik biraz pasif kalmıştı, o yüzden serideki favori kitabım değil. ama bundan sonra başlıyor hızlanmaya:)

Kitap Eylemi dedi ki...

tess abla süper , ben de severek okurum:)