Sayfalar

6 Nisan 2012 Cuma

Vanilya Club Nisan Kutusu




Dün gelen Vanilya Club kutum..Aslında çok tatmin edici bulmadığım kutuları paylaşmak içimden gelmiyor. Bu ay içerikten ziyade fiyat tablosu göz doldurucuydu.



Yani gelen Chantecaille Lip Sheer'in tam boy olduğunu görüp fiyatını da okuyunca, bu ay ki kutuyu beğenmeyenler için "nankör" denilebileceği anlaşılıyor.
Pekii ben beğendim mi? Nankörlüğü kabul ederek kutunun bana biraz fakir geldiğini söyleyebilirim.





Ruj çok şık, şimdiye kadar kullandığım en pahalı ruj falan ama rengi kötü yahu. Gençseniz ve de gotik değilseniz size de uygun değildir eminim:) Kutunun en favori ürününü beğenmeyince kalanlar pek birşey ifade etmiyor haliyle...
Akşam tüm kutu içeriğini denedim.
Chantecaille köpük temizleyici ve kremi; yüzümü hafif bir karıncalanma hissiyle birlikte güzel temizledi ve nemlendirdi. Bitirinceye kadar devam edip genel bir kanıya varabilirim umarım..
Roberto Cavalli tanıdık bir koku, kalıcılığı iyi gibi geldi..
Ve Alessandro El Peelingi; uyguladıktan sonra parmaklarım ve tırnaklarımda pek bir değişiklik olmamakla birlikte ellerim çok güzel yumuşadı. Kutu ürünlerinden en çok bunu sevdim:)

Kutudan çıkan broşürde Pandakutu'dan bahsediyor. Okul öncesi çocuklar için uygun materyallerle hazırlanacakmış kutular. Kutu işinin çocuk versiyonu da yaygınlaşacak gibi. Eylül için üye olduğumuz, yaşına(ayına) göre hazırlanan bir kutumuz var (http://www.adimadim.com/adimadim/adimadim-setlerimiz) tabii dergiyle birlikte gelen oyuncakları her zaman ilgi çekici olmayabiliyor (kutudan üst üste pastel boya ya da balon çıkabiliyor). Ama hazırlanan dergiyi beğeniyorum, bazen nasıl anlatacağımı bilmediğim konularda işime yarıyor, akılda kalıcı bir anlatımı var Eylül için.
Pandanın fiyatı biraz yüksek gibi (49TL), bakalım içinden neler çıkacak, üye olanlar memnun kalacak mı?

9 yorum:

Jane dedi ki...

Benim de senin sayende haberim oldu bunlardan. Önce Lila kutuyu gördüm ve merak ettim neymiş bu her ay kutu olayı falan diye ; daha sonrasında düştüm peşine ve bu güzeller güzeli üç kutuyla tanıştım. Ne güzel bir uygulama olmuş bu. "Sana belli bir ücret ödeyeceğim ve sen bana bunun karşılığında her ay sürpriz bir hediye göndereceksin." gibi. Çoğu insan bu uygulamaları para tuzağa olarak görebilir ama ben o gözle bakmıyorum. Ne güzel bir şey insanın kendine her ay bir hediye göndermesi, o kutunun içinde ne olacağını bilmemesi. Tüm bunlar esasen insana psikolojik açıdan dinginlik sağlayan ufak tefek noktalar aslında. Şu zamanda, içinde bulunduğumuz stes denilen musubetin en iyi ilaçları bence. Ben de üç kutuyu da abone olmayı düşünüyorum. İnsanın kendine mutlu olacağı hediyeler sunması harika... bu hediye, küçüçük bir kutu olsa bile. :)

Jane dedi ki...

Bu arada yorumlarını cevapladım. Ben fazla yoğunluktan biraz geç cevaplayabiliyorum yorumları böyle. Uyuana Kadar'a boşu boşuna para vermeden önce, cevaplara bir göz gezdir derim canım. ;)

flzpink dedi ki...

Merhaba delikitap; bu kutular kadınlar için pek çok cazip unsur içeriyor...İçindekiler süpriz bir kere, makyaj ve bakım malzemeleri hele de kremlere hayır diyebilecek kadın yoktur, bir çeşit ürün alıp 3-4 ay kullanmaktansa sürekli yenilerini denemek de cabası,kutusu "oo ben bunun içine neler neler koyarım" dedirtecek cinsten, özenle de paketlenince "tam" oluyor. Benim gibi kozmetik için saatlerini harcamayanlar için de yol gösterici:)
Ne reklam yaptım ama dimi?

flzpink dedi ki...

Bu arada kitap yorumlarından nasibimi aldım, listemi elden geçirdim, teşekkürler ;))

Jane dedi ki...

Kutularına ben de tav oldum :))). Şimdiden kestirmeye başladık kızımla ikimiz, lila kutusuna şunları koyarız, vanilya kutusuna bunları diye. :)) Yalnız bir sorum olacak, lila kutunun kaplaması kumaş mı, bana mı öyle geliyor?

flzpink dedi ki...

Lilakutu ebat olarak küçük ama kumaş kaplı :)

Jane dedi ki...

Aa, süpermiş o zaman. İyice heveslendim şimdi. Teşekkürler ;)

secilgil dedi ki...

bana alessandro ürünü de gelmedi :s gelseydi de bu kutu hakkındaki fikrim değişmeyecekti direk iptal ettim..
rujun pahalı olmasının hiçbir mantığı yok renginin kötülüğü bir yana özel bir yapısı da yok..

flzpink dedi ki...

Secil; ruju elimde denedim henüz, pek cazip gelmedi, biraz babanne işi gibi ;)