Sayfalar

2 Ocak 2013 Çarşamba

Buz Gibi Soğuk

2012'nin son kitabı, aynı zamanda 2013'ün ilk kitap yazısı; Buz Gibi Soğuk Tess Gerritsen...
Rizzoli&Isles serisinden.
Öncesinde okuduğum birkaç Gerritsen kitabında o beklediğim heyecanı duyamamıştım, bu kitapta nispeten vardı heyecan. Ama çabuk mu bitti, bana mı öyle geldi bilemedim. Daha olsa, uzasa olurdu :)
Pazartesi sabah başladığım kitabımın büyük bir kısmını Konya'ya giderken yolda okudum. Sonra eşim MR sırasındayken arabada, araba servisteyken de bekleme salonunda okudum. Sürükleyici bir kitap olduğu için zaten bulunduğum ortamdan hemen izole olabiliyordum. Alışveriş yaparken de okuyabilirdim ama işin suyunu çıkarmayayım dedim ;)
Dönüş yolunda kitabı bitiririm diye düşünüyordum ama henüz bir okuma lambam yok (evet yok, yok, yok. Üç kere yazayım da mesaj takılmadan gitsin yerine).
Yola çıkınca eşim "araba çekmiyor, bir sıkıntı var herhalde" deyince, "haydaa bu kitabın üstüne yolda kalmayalım sakın" diye sayıklamaya başladım. Zaten olması gereken dolunay da kayıptı!! Allahtan sıkıntısız döndük evimize.
Yılbaşı akşamını komşularla geçirdik. Dönüşte koridorda "yaşasın yeni yıla girdik" diye balon üstünde zıplayan bir çocuk vardı, ne uyudu, ne uyuttu, ne okuttu :)
Final 2013' e kaldı..
Kitap tavsiye edebileceğim Gerritsen kitaplarından ama biraz çerez kıvamında. Çok uzun olmadığı için yolda rahatlıkla bitirilebilecek bir kitap..
Ve yeni yılın herkese sağlık ve huzur getirmesini dilerim..Bol kitaplı bir yıl olsun inşallah...

4 yorum:

sevda s. dedi ki...

Daha tanışamadım kendisi ile yani kitaplarıyla. Bloglarda görüyorum sürekli seveni çok, merak ediyorum bu yüzden ben de :) Ah bu okuma sevdamız, kitaplarım olmadan 1 kahve bile içmiyorum yerken-içerken illa kitabımı da okuyacağım :)

flzpink dedi ki...

Sevgili Sevda; olsun olsun kitap gibi sevdamız olsun :)
Gerritsen kitapları özellikle Cerrah ve Çırak favorilerim. Tabi yazar doktor olunca işin tıbbi tarafıyla birlikte bolca da kan görüyoruz.2013'te araya bir kitabını sıkıştır istersen ;)

Kitap Eylemi dedi ki...

bence de başka bitebilirdi ama güzel bir aşktı, Gerritsen de tıp-gerilim olmadan sanki hep eksik kalıyor, ya da biz hala eski kitapların etkisinden çıkamadık:)

flzpink dedi ki...

Kitap Eylemcisi, ben de gerim gerim geren Gerritsen kitaplarını daha çok seviyorum galiba :)